Wie is One2organize

Deborah Teunissen

De missie van One2organize

Als professional organizer help ik ondernemers die snakken naar meer overzicht en structuur. Ik ben Deborah Teunissen en het organiseren van bijna alles zit in mijn bloed.

Ik help drukke ondernemers zoals jij, die het overzicht kwijt zijn en overspoeld worden door het werk. Ik geef je tools om je te laten ervaren hoe je op een eenvoudige manier rust krijgt en toch productief werkt.

Ik heb al veel ondernemers geholpen meer rust te krijgen zodat de orde in de chaos terugkomt.

Je werkzaamheden worden georganiseerd en als PA sta ik naast je en denk met je mee. Ik vind het nog belangrijker dat je zelf de ‘skills’ leert om dit structureel te doen.

Als ik niet aan het organiseren ben dan kun je me vinden op een gezellig terras in het bruisende Rotterdam of in een museum want ik ben gek op kunst. Daarnaast ben ik gek op lezen en dit doe ik ook veel. Minimaal één boek wordt er per week door mij verslonden.

Wil jij ook leren hoe je gestructureerd en geordend werkt en wil je het overzicht weer terugkrijgen? Schijf je dan in voor mijn gratis proefsessie.  

Samenwerken

In de loop der jaren heb ik contacten gelegd met (zelfstandige) professionals op het gebied van efficiënte ondersteuning op hoog niveau. Door deze contacten kunnen werkzaamheden op de meest uiteenlopende gebieden optimaal opgepakt worden. Denk hierbij aan evenementenorganisatie en PA’s voor CEO’s. Allemaal delen we dezelfde passie voor ons vak. Humor en een typische Rotterdamse insteek omschrijft het werken.

Deborah “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe professionals om mee samen te werkenUitbreiden en heel Nederland kunnen bedienen is een ambitie van mij”.

 
samenwerken

Samen sta je sterker. Samen kun je meer ondernemers ondersteunen. Dat is de reden waarom wij graag de samenwerking aangaan met professionals. Wij hebben een fijn netwerk van experts, waardoor ook een grotere klus gezamenlijk kan worden opgepakt. Zo kan een ondernemer altijd optimaal ondersteund worden.

 • Ben je ondernemer en heb je een opdracht waar je meer dan één assistent bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanessa en ik gaan graag als team bij je aan de slag!

Samen weet je ook meer. Soms is het fijn om werkzaamheden waar je minder talent voor hebt uit te besteden aan iemand die daarin gespecialiseerd is. Evelien maakt inhoudelijk sterke blogs en social media berichten voor ons.

Vanessa vloermans

Vanessa en ik hebben veel ervaring met het ondersteunen van ondernemers als duo-partners. Onze ervaring is dat het inhuren van twee assistenten meerdere voordelen heeft: 

 • Wij vullen elkaar aan in kennis en kunde. Je hebt zo een op alle vlakken inhoudelijk sterk team, dat elkaar scherp houdt.
 • Wij vervangen elkaar bij ziekte en vakanties, de bezetting is dan ook optimaal.
 • Wij zijn op elkaar ingespeeld, wonen dichtbij elkaar en hebben aan een half woord voldoende.
 • Wij hebben jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, het werken binnen de creatieve sector.

Vanessa heeft naast de reguliere VA kennis ook specifieke expertise op het gebied van social media en videoproducties.

Wil je meer over Vanessa lezen, bezoek dan haar website: Vloemans Media

Eefs Online Office

Evelien heeft veel ervaring met het schrijven van social media berichten en blogs. Zichtbaarheid en vindbaarheid van onze website is cruciaal. Voor One2organize verzorgt zij:

 • De maandelijkse blogs. Zij weet onze kennis goed samengevat over te brengen op onze doelgroep.
 • Deze blogs van de juiste Search Engine Optimalisation (SEO) termen, zodat onze website beter vindbaar is voor bezoekers.
 • De content kalender. Een goede planning is cruciaal voor de social mediastrategie.
 • De social media berichten (bedenken en maken)
 • De bijbehorende hashtags
 • De bijbehorende beelden voor de social media kanalen

Wil je meer over Evelien lezen, bezoek dan haar website: Eefsonlineoffice

Wil je van start?

⇒ Wil je ook samenwerken met ons?

⇒ Wil je ook digitaler worden?

Neem dan contact met ons op.

 

One2organize draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches